DEAC

2021.11.19. 16:03

Kiélezett rangadó előtt állnak a debreceni futsalosok

A Budaörs otthonába látogatnak.

Fotó: DEAC

Megkezdődik a női futsal NB I.-ben az alapszakasz második harmada” A listavezető DEAC rangadóval nyitja ezt a szakaszt, hiszen a harmadik helyen álló Budaörs otthonában vendégeskedik vasárnap 18 órától. Quirikó Vivien tanítványai az első fordulóban 3-1-re győzték le a Pest megyeieket, akkor a cívisvárosi gólokat Horváth Viktória, Krascsenics Csilla és Fülöp Diána szerezte.

– A diadal ellenére sok hiba csúszott be a játékunkba, ami betudható annak, hogy ez volt a szezon első tétmérkőzése. A budaörsiek sok helyzetet dolgoztak ki, de szerencsére Torma Lilla kiválóan védett. Az ívelésekkel gyakran keresték a centerüket, erre most is figyelnünk kell. Szerintem a hétvégi találkozó újra kiélezett lesz, az fog dönteni, hogy melyik gárda sáfárkodik jobban a lehetőségeivel. Ebben az idényben eddig csak egyszer botlottunk, mindent megteszünk azért, hogy ez sokáig így is maradjon. A kisebb-nagyobb sérülések ellenére meggyőző teljesítményt nyújtunk, fizikálisan és taktikailag egyaránt felkészültek vagyunk. Meggyőződésem, hogy jó irányba haladunk – nyilatkozta a deac.hu-nak Tóth Anita.

Az együttesben jelenleg csak Tóth Nóra bajlódik sérüléssel, de az ő visszatérésére sem kell már sokat várni, ugyanis a tervek szerint decemberben újra a társaival tréningezhet.

(Fotó: DEAC)

A cívisvárosi hölgyek az előző két meccsükön igazi gólparádét rendeztek: a Tolnát 6-1-re, a Mályi SE-t pedig 10-2-re verték. Utóbbi ütközeten Tóth Anita kétszer vette be az ellenfél kapuját. – Támadóbb szellemű futsalosnak tartom magam, emiatt is kellett ez a két találat az önbizalmamnak. Sokat kell még tanulnom, de egyre felszabadultabban játszom. Remélem, a folytatásban még több lehetőséget kapok, a bizalmat pedig gólokkal szeretném meghálálni. Kiválóan érzem magam a DEAC-ban, a lányok nagyon kedvesek és segítőkészek – zárta mondandóját 26 éves játékosunk, aki nyáron igazolt klubunkhoz.

Női futsal NB I 6. forduló

Budaörs-Endo Plus Service-DEAC

2021. 11. 21. (vasárnap) 18:00, Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában