Női kézi-vb

2021.11.25. 07:25

A negyeddöntőbe jutás a kézilabda-válogatott célja

Vámos Petrának jólesik, hogy érzi csapattársai és az edzői stáb bizalmát.

20211117 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DVSC SCHAEFFLER - BDKKA NBI női kézilabda mérkőzés. képen: VÁMOS PETRA #38

Fotó: Napló-archív

A legjobb nyolc közé kerülés a magyar női kézilabda-válogatott célja a decemberi világbajnokságon – hangzott el Magyar Kézilabda-szövetség online sajtótájékoztatóján. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány is fontosnak tartja a negyeddöntőbe jutást. – Szeretnénk ott lenni a legjobb nyolc között. A franciák ellen lesz két felkészülési mérkőzésünk, nem várunk könnyű meccseket, ami a célunk, hogy zárkózzunk fel az elithez, ehhez ilyen csapatokkal kell játszanunk – mondta a szakember.

Megszólalt a DVSC Schaeffler irányítója, Vámos Petra is. – Igyekszem megállni a helyem, és próbálok nem nagy terheket tenni magamra. Jólesik, hogy érzem a lányok és a stáb bizalmát, ez megkönnyíti a dolgom a pályán és azon kívül is, próbálom beépíteni azokat a dolgokat, amiket a nyáron és a korábbiakban már megtanultam. Az erőm és a koncentrációm százszázalékára lesz szükségem ezen a vb-n, hogy helyt tudjak állni – fogalmazott a 21 éves debreceni kézis, aki ilyen fiatalon a válogatott első számú irányítója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában