kosárlabda

2021.10.03. 15:46

Miha Lapornik nem foglalkozik azzal, hogy kinek jön ki a lépés

Esélyt sem adott az Alba Fehérvárnak a Debreceni Egyetem férfi kosárlabdacsapata a bajnokság 3. fordulójában.

Fotó: Kiss Annamarie

A dunántúliak tartalékos csapattal érkeztek a múlt pénteki meccsre, például a válogatott Vojvoda Dávid sem állt rendelkezésükre, de ez semmit nem volt le a hajdúságiak győzelmének értékéből, hiszen végig kezében tartotta a gyeplőt Milenko Topics alakulata.

Agresszívan játszottak

A mérkőzés legjobbja a 26 pontig jutó szlovén válogatott Miha Lapornik volt. – Annak ellenére, hogy az Albából hiányzott két fontos játékos, egy percig sem becsültük le az ellenfelet. Talán ez volt a győzelem kulcsa. Az elejétől kezdve fókuszáltan, agresszívan játszottunk, és egy remek első félidőt produkáltunk. A jó védekezés miatt sok könnyű kosarat szereztünk az eladott labdákból. A szünet után akadtak problémák, lankadt a figyelem, de összességében egy szép győzelmet arattunk. Nem foglalkozom az egyéni mutatókkal, most nekem jött ki jobban a lépés, legközelebb lehet másnak fog, az a lényeg, hogy jól kosarazva szereztük meg a bajnoki pontokat – értékelt Lapornik.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában