jégkorong

2021.10.03. 21:34

Ezúttal fölényes győzelmet aratott a DEAC, a barssóiak bánták – fotók

Tovább folytatódik a debreceni hullámvasút.

Fotó: Molnár Péter

Jó szájízzel zárta a hetet a Debreceni egyetem férfi jégkorongcsapata, ugyanis hazai pályán 8-4-re megverte a Brassót vasárnap este.

Egy hiányzó plexi pótlása miatt csúszott pár percet a kezdés, amely lehet a hazaiakat álmosította el jobban, mert a fiatal Antek Tamásnak többször is bravúrt kellett bemutatnia. a vendégek voltak fölényben, ennek ellenére Dalecky góljával a DEAC szerzett vezetést, ám alig egy percig tartott az előny, a jóval többet lövő brassóiak gyorsan egalizáltak, így 1–1-el vonultak pihenőre a csapatok.

A középső játékrészben aztán robbantott a Musial-legénység, 5–1-re húzta be ezt a szakaszt, amely egy áthúzódó emberelőny értékesítésével kezdődött, lehet ez tette lejtőre a vendégeket, de abban a harmadban mintha jégen sem lettek volna brassóiak. A záró harmadra eldőlt minden, de ezt becsületből még döntetlenre hozta a Brassó, így 8-4 lett a vége. Teljesen megérdemelten nyert a DEAC.

MSZ

A tények

Erste Liga, alapszakasz

DEAC–Brasov Wolves 8–4 (1–1, 5–1, 2–2)

Debreceni Jégcsarnok, 200 néző. Vezették: Németh Márton, Varjó Árpád

Gólszerzők: Dalecky (9., 36.), Turcotte (21., 41.), Vokla (34.), Spirko (35.), Kloz (40.), Hári (60.) illetve Huard (10.), Hunt (29.), Valchar (52.), Gajdó (55.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában