Kézilabda

2021.08.25. 11:05

Magabiztosan győzött a DEAC

Biztató teljesítményt nyújtva nyert a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata.

Forrás: deac.hu

A szintén NB I./B-s Ózd ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorozatát a DEAC. A deac.hu szerint, az első húsz perc forgatókönyve nagyjából úgy zajlott, hogy vezetettek a debreceniek egy-két góllal, az ellenfél pedig egyenlített, de előnybe egyszer sem tudott kerülni. Aztán a DEAC elkapta a fonalat, zsinórban négy gólt szereztek: Mucza Norbert, István Péter, Rédei István és Fülöp Gábor lövését sem tudta hárítani az ózdiak kapusa. A félidőben 14-12-re vezettek a debreceniek.

A folytatásban is irányította a mérkőzést a DEAC, őrizték az előnyüket, ami a 39. percben már négyre nőtt. Szép támadásokat vezettek, rendre megtalálták az üres embert. Bíró Imre minden játékosnak lehetőséget adott, a sorcserék kicsit megtörték a lendületét a debrecenieknek, így az Ózd az 50. percben kiegyenlített, de fellángolásuk tiszavirág-életűnek bizonyult, mert ahogy a DEAC rendezte a sorait, újra átvette az irányítást, és végül ötgólos győzelmet aratott.

A DEAC augusztus 26-án, 18 óra 15 perckor játszik újabb edzőmérkőzést a Békés ellen a DESOK-ban.

Edzőmeccs

DEAC–Ózdi KC 31-26 (14-12)

DEAC: Boros, Mándi – Gidai 5 (2), Fülöp 1, Illés, Péter D. 3, Hornyák Z., Dobos 1, Pethő 2 (1), István P. 2, Fábián 2, Bíró 1, Balázs S. 4, Rédei 4, Mucza 4, Mórucz 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában