Futsal

2021.08.25. 12:47

Harmati Tamás: Egyre jobb az összhang a csapaton belül

A három gólnál járó futsalos szerint a DEAC szempontjából nem jön jókor a bajnoki szünet.

Forrás: Derencsényi István

Két forduló után a DEAC vezeti a futsal NB I. tabelláját. Elek Gergő tanítványai augusztus 23-án a TFSE ellen 4-1-es győzelmet arattak a Sterbinszky Amália Sportcsarnokban. A siker egyik fő letéteményese Harmati Tamás volt, aki kétszer járt túl Haála Kada Iván eszén – írja a deac.hu.

A 26 esztendős futsalos nyáron csatlakozott a DEAC-hoz, és úgy tűnik, a debreceniek nem csináltak vele rossz vásárt, hiszen két játéknap alatt már háromszor köszönt be. – Elégedett vagyok az eddigi teljesítményemmel, de nem dőlök hátra, hiszen akadtak hibáim, amiket szeretnék kijavítani. Nem számítottam arra, hogy ennyire eredményes leszek, de természetesen örülök a góljaimnak.

„Jól érzem magam a DEAC-ban, a srácok hamar befogadtak.”

Egyre jobb az összhang a csapaton belül, ennek a számlájára írom a kiváló rajtot – hangsúlyozta a Nyírgyulajtól érkezett játékos.

A bajnoki nyitányon a nagy terveket szövögető Kecskemétet múltuk felül 2-0-ra, a második játéknapon pedig az egyik újoncot fektettük két vállra. A pontvadászatban kisebb pauza lesz, legközelebb szeptember 13-án az Aramist látjuk vendégül.

– Előzetesen akár négy pontot is elfogadtam volna, hiszen a kecskemétiek remekül erősítettek a nyáron. A TFSE szintén jó benyomást tett rám, a két brazil légióssal még ütőképesebbé válik. Abból a szempontból nem ideális időpontban jön a szünet, hogy lendületben vagyunk, de lehetőségünk nyílik arra, hogy még inkább összecsiszolódjunk.

„Egyébként az utóbbi évek egyik legkiegyenlítettebb mezőnye gyűlt össze az NB I.-ben, szerintem legalább hét együttes is reális eséllyel pályázik a felsőházra”

– zárta mondandóját Harmati Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában