szavazásértékelés

2021.07.19. 11:49

A többség szerint bukta lesz a DVSC AS Roma elleni mérkőzéséből

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink milyen eredményre tippelnek az olasz csapat elleni felkészülési mérkőzés kapcsán.

Fotó: dvsc.hu

Mint az ismert, a Loki a José Mourinho vezette AS Roma csapatával találkozik – az olasz fővárostól körülbelül 90 km-re délkeletre eső Frosinone-ban – vasárnap 19 órától. Egy ilyen összecsapás, még ha felkészülési mérkőzés is, önmagában történelminek nevezhető, ráadásul Tőzsér Dániel sportigazgató szerint sportszakmailag és anyagilag is rendkívül előnyös szerződést sikerült kötnie a DVSC-nek a Farkasokkal. Mi sem hagyhattuk a lehetőséget, a Hajdú Online olvasóit faggattuk a meccs végkimenetelének kapcsán.

Kevesen – a szavazók mindössze 3 százaléka – vannak, akik bíznak a Loki sikerében, és úgy érzik, szűkösen, de összejöhet a győzelem a debreceni gárdának.

Meglepően sokan voksoltak viszont – döntetlenre kihozva két válaszlehetőség eredményeit – egy lehetséges ikszre, valamint arra, hogy a DVSC fölényes győzelmet fog aratni a AS Roma felett. Az olvasók 11-11 százaléka bízik ezekben az opciókban.

Itt most egy nagyot ugrunk, a voksolók 37 százaléka nem ad sok sanszot a Lokinak, sőt egyenesen úgy gondolják, elpáholja őket Mourinho csapata.

Náluk csak egy kicsivel vannak többen azok az olvasók, akik bár nem fölényes győzelmet vizionálnak az AS Romától, de biztosak abban, hogy bejön a papírforma, a DVSC csapata pedig alulmarad a találkozón. A szavazatok 38 százalékából olvasható ki ez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában