autósport

2021.07.09. 17:32

A Hungaroringen versenyez hétvégén Keszthelyi Vivien

A pilótanő videóüzenetben köszöntötte a szurkolókat.

20200115 Budapest Keszthelyi Vivien autóversenyző fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors

Fotó: MW-archív

Az Euroformula F3 legközelebbi versenyhétvégéjén, szombaton és vasárnap is hazai környezetben méretteti meg magát Keszthelyi Vivien. A kiírásban első magyar női autóversenyzőként szereplő, debreceni születésű lány videóban köszöntötte honfitársait.

– Csak arra tudok gondolni, hogy a Hungaroringen lesz a következő verseny – intézte szavait a kamerához a húsz­éves pilóta, s kiemelte, versenyről versenyre folyamatosan fejlődnek csapatával, a Team Motoparkkal, és reméli, a magyar futamokon még tovább javulhat a teljesítménye. Hozzátette, eredményeivel szeretne minél több honfitársának boldog pillanatokat szerezni. A csinos autóversenyző elmondása szerint több éve várt már arra, hogy újra otthon versenyezhessen, és bízik abban, hogy sokan ellátogatnak majd a Hungaro­ringen rendezett futamokra. Az ambiciózus lánynak – aki nem mellesleg Michael Schumacher unokaöccsének, David Schumachernek a párja – nem titkolt szándéka, hogy később egészen a Forma–1-ig eljusson mint első női pilóta.

Péter Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában