Futsal

2021.06.02. 12:29

Vereséggel zárta a szezont az utánpótlás

A Debreceni Egyetem egyik csapatának sem sikerült pontot szereznie a hétvégén.

Fotó: deac.hu

A DEAC fiatal futsalosai a Rubeola elleni mérkőzésekkel fejezték be a 2020/2021-es idényt. Az U17-es játékosok hiába szerezték meg háromszor is a vezetést, a hajrá az ellenfélnek sikerült jobban, így pont nélkül távoztak Kistarcsáról – számolt be a cívisvárosi klub hivatalos oldala.

– Minden esélyünk megvolt a pontszerzésre, hiszen nagyszerűen játszottunk, de a mérkőzés végére elfáradtunk. Gratulálok a srácoknak az első szezonjukhoz, rengeteget sajátítottak el a futsalból – összegzett Zákány Ferenc, akinek a csapata a nyolcadik helyen végzett a tabellán.

A végeredmény:

Az U20-as együttes előbb Varga Balázs, majd Serestyén Szabolcs góljával egyenlített, ám a folytatásban Hadzsi Máté vezérletével főleg a Rubeola akarata érvényesült.

– Sokat hibáztunk elöl és hátul egyaránt, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Nagyobb koncentrációval szorosabbá tehettük volna a mérkőzést – hangsúlyozta Zákány Ferenc. Ez a korosztály 18 összecsapás alatt 29 ponttal gazdagodott, ami a 6. pozícióra volt elegendő.

A végeredmény:

A tények

Fiú Futsal I. osztály, U17, Keleti csoport, 18. forduló

Rubeola FC – DEAC 4-3 (1-1)

Gólszerző: Beteschek (8., 38.), Deák (25.), Kelemen (37.), ill. Tóth Cs. (4.), Komádi (22.), Puskás A. (35.)

A DEAC összeállítása: Farkas, Komádi, Kopjári, Tóth Cs., Puskás A. Edző: Zákány Ferenc.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 18. forduló

Rubeola FC – DEAC 7-4 (2-1)

Gólszerző: Hadzsi (3., 26., 30.), Balogh B. (14., 40.), Bimbó (36.), Kovács B. (38.), ill. Varga B. (9.), Serestyén (25.), Csirkés (32.), Fehér D. (40.)

A DEAC összeállítása: Tóth B. – Konyári, Sándor A., Serestyén, Csirkés. Cserék: Fehér D., Megyessy, Varga B., Gorzsás. Edző: Zákány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában