Erősítés

2021.06.24. 09:36

Új játékost igazolt a DEAC női futsal csapata

Tóth Anitának a testvére is segíthet abban, hogy otthonosan érezze magát a Debreceni Egyetem alakulatánál.

Fotós: DERENCSENYI ISTVAN

Fotós: DERENCSENYI ISTVAN

Folytatódik a keret kialakítása a DEAC női futsalosainál. A 2020/2021-es idényt duplázással záró csapattól már elköszönt Tóth Renáta és André Antónia, míg érkezési oldalon eddig Sovány Liza neve szerepelt. Most újabb igazolást jelentettek be, hiszen Tóth Anitával bővült a debreceniek kerete – írja a deac.hu.

A 26 esztendős játékosnak az előző szezonban nem volt csapata, ezt megelőzően pedig a Berettyóújfalut erősítette hét és fél éven keresztül. – Hiányzott a futsal, és úgy gondolom, a legideálisabb helyre kerültem. Sokat kihagytam, így időre lesz szükségem, hogy újra formába lendüljek, de itt minden adott ehhez. Üveges Kata és Quirikó Vivien is bízik bennem, ami rengeteget jelent. Gyors és harcias futsalosnak tartom magam, de minden téren fejlődni és tanulni szeretnék.

„Az előrelépés mellett az is a célom, hogy kivegyem a részem a sikerekből, óriási bizonyítási vágy dolgozik bennem.”

Tavasszal már néhány edzésre eljöttem, és a lányok kedvesen fogadtak, egy baráti közösségbe csöppentem. A körülményekről és a szakmai munkáról szintén csak elismerően tudok beszélni – nyilatkozta Tóth Anita.

Az új szerzemény a beilleszkedés során bátran támaszkodhat testvérére, Tóth Nórára, aki az együttes egyik húzóembere. – Nóri többször felvetette már, hogy milyen jó lenne, ha a DEAC-hoz igazolnék, de ezúttal neki sem kellett sokat győzködnie. Gyakran elmesélte, mi történik a csapatnál, ennek köszönhetően sem lesz ismeretlen a közeg – hangsúlyozta Tóth Anita, aki Berettyóújfaluban hasznos tapasztalatokkal gazdagodott. – Amikor elfogadtam az MVFC ajánlatát, Trencsényi János volt az edző, tőle sokat tanultam. A csapattársaimra a pályán kívül is számíthattam, nagyon megszerettem mindenkit. Rengeteg élménnyel és baráttal gazdagodtam Berettyóújfaluban, de most új fejezet kezdődik a pályafutásomban, és biztos vagyok benne, hogy helyesen döntöttem – zárta mondandóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában