Utánpótlás

2021.04.28. 16:27

Két bajnokival indul a hétvége

A DEAC U17-es és az U19-es korosztálya is a Mátészalkát látja vendégül.

Forrás: Égerházi Péter

A regionális bajnokság 22. fordulójának április 30-i, pénteki játéknapján a DEAC két csapata gyarapíthatja egységei számát.

Dobos Attila U19-es együttese nagy lépést tett az előző fordulóban a bajnoki ezüst felé, a Sényő legyőzésével ráadásul az egyik riválistól is jelentősen elléptek. A rangadó után valamivel könnyebb feladat vár a fiúkkal, pénteken ugyanis a középmezőnyben található Mátészalka ellen lépnek pályára. A szabolcsi gárda is sikerrel vette az előző akadályt, bár eléggé megszenvedtek az utolsó előtti helyezett Loki Focisulival – olvasható a DEAC honlapján. Legutóbb októberben találkoztak a csapatok, azt a mérkőzést 6–1-re nyerték meg idegenben a debreceniek, a mostani párharcnak is hasonló lehet a végkimenetele. Ezúttal sem lehet más a cél, mint begyűjteni a három pontot, a győztes találkozó után pedig már be lehet tenni a „pezsgőt” a hűtőbe, hiszen szinte biztos, hogy a második helyen zárja a bajnokságot a DEAC.

DEAC–Mátészalka

Április 30. 16:30, Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya

Az U17-es korosztály szintén a bajnoki ezüst egyik várományosa, melyre a Tarpa és a Loki Focisuli is pályázik. A kiesőzónában lévő Sényő legyőzésével stabilizálta pozícióját Balla Imre együttese, amely hatpontos előnnyel őrzi a második helyet. A következő fordulóban a lokistákat ki is zárhatják az ezüstért folytatott versenyfutásból, s szerencsés esetben a Tarpától is eltávolodhatnak. Ehhez viszont itthon kell tartani az egységeket pénteken, ami nem lehetetlen küldetés, ugyanis az idei sorozatban egyszer már legyőzték következő ellenfelüket, a Mátészalkát, akkor hatot gurítottak a jelenleg 10. helyen álló szabolcsiaknak.

DEAC–Mátészalka

Április 30. 14:30, Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában