movember

2020.12.10. 17:12

Thomas Magnum, a vadőr: kire hasonlítanak a Loki dolgozói?

Egy hónapra félretették a borotvát a Loki férfi dolgozói.

Fotó: DVSC Schaeffler

Honlapján tette közzé a „Movember” akciót végig csináló férfi dolgozóinak átváltozását a DVSC Kézilabda Kft. Mint ismert, a kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a prosztatarák megelőzésére, és a szűrővizsgálatok fontosságára. Ennek lényege, hogy a résztvevők vállalják, hogy novemberben félreteszik a borotvát, és legközelebb decemberben veszik elő. Nos, letelt a hónap, és a mellékelt kép tanúsága szerint alaposan megváltozott Ábrók Zsolték fizimiskája: akadtak, akik bajuszt növesztettek, mások kis körszakállal színesítették mindezt, a látvány önmagáért beszél.

– Egy olyan klubnak, mint a DVSC Schaeffler, jelentős szerepet kell vállalnia a társadalmi felelősségvállalásban legyen az akár jótékonysági, vagy éppen karitatív kezdeményezés – hangsúlyozta a Hajdú-bihari Naplónak Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Szeretünk részt venni a jó ügyekben: évek óta csatlakozunk az októberi mellrák elleni küzdelem fontosságára felhívó akcióhoz, és a férfiak urológiai szűrővizsgálatának fontosságát hangsúlyozó „Movember” is fontos, hogy felhívjuk a figyelmet a megelőzésre. Ezek mellett csokigyűjtő, és egyéb jótékonysági kezdeményezésekben is részt veszünk. Az akciónk megkezdése előtt készítettünk egy fotót a klub férfitagjairól, majd a hónap letelte után egy újabbat. Nem tagadom sokat nevettünk, mert elég furcsán néztünk ki. Nekem is egy hónap után már akkora volt a bajuszom, hogy azon viccelődtünk, kire hasonlítunk jobban, Thomas Magnumra vagy a Maci Laciból a vadőrre – mondta el a vezető.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában