Labdarúgó NB III.

2020.11.23. 12:11

Kis Loki: fájó pontvesztés Jászberényben

Sármány Kristóf mesterhármast ért el, Maruscsák Jan három gólpasszt jegyzett.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC II. az elmúlt hétvégén halasztás miatt nem lépett pályára a Gyöngyös ellen, így a Füzesgyarmat bravúros legyőzése után újabb idegenbeli meccs várt Szatmári Csaba fiaira – olvasható a Loki hivatalos oldalán.

Nem ígérkezett könnyűnek a vasárnap délutáni, Jászberény elleni összecsapás, hisz a hazaiak a dobogó második, míg a debreceniek a tabella tizenharmadik helyéről várták a kilencven percet.

Sajnos nem kezdték jól a találkozót a mieink, a 12. percben megszerezte a vezetést a Jászberény. Ezt követően feljavult a DVSC II. játéka, és a vendégek a félidő hajrájában Sármány Kristóf duplájával megfordították az állást. Ez a lendület kitartott a második játékrész elején is: mindössze öt perc elteltével Sármány Kristóf klasszikus mesterhármast ért el, amellyel már 1-3-at mutatott az eredményjelző. Ugyanakkor hamar jött a szépítés, meccsben maradtak a hazaiak, akik a 78. percben egy pontrúgásból egyenlíteni tudtak. A debreceni gárda ezt követően sem adta fel és könnyedén meg is nyerhette volna a találkozót, de a három gólpasszt jegyző Maruscsák Jan átlövése a kapufán csattant.

– Kicsit megilletődötten kezdtünk, az első húsz perc nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Kaptunk egy gólt, de utána viszonylag gyorsan sikerült rendezni a sorokat, egyre bátrabban futballoztunk, így még a szünetig fordítottunk. A harmadik gólunk után a hazaiak próbálták kihasználni magassági fölényüket, ezt nehezen tudtuk lereagálni, sajnos ebből kaptuk az egyenlítést jelentő gólt.

„A meccs képe alapján akár a három pontra is rászolgáltunk volna, de teljesen elégedett vagyok a csapattal. A három gólpasszt adó Maruscsák és mesterhármast elérő Sármány Kristóf pedig kiemelkedett az egész mezőnyből”

– zárta szavait a DVSC II. trénere, Szatmári Csaba.

A kis Lokira két bajnoki vár a héten: november 25-én, szerdán 13 órától pótolja a BVSC-Zugló ellen korábban elmaradt mérkőzést, míg november 29-én, vasárnap szintén 13 órától a DVTK második csapatát fogadja a DEAC-pályán, zárt kapuk mögött.

NB III. Keleti csoport 19. forduló

Jászberényi FC – DVSC II. 3–3 (1-2)

DVSC II: Hrabina – Jankleic, Kovács R., Gellén, Füzfői (Girdán, 80.) – Bene, Szabó Á., Balla (Preg, 93.), Maruscsák – Juhász (Pelles, 90.), Sármány

Gól: Sármány (39., 45., 50.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában