videóval

2020.09.21. 12:28

„Minden egyes nap tudja, hogy mivel motiváljon” – Kapás Bogi is köszönetet mondott edzőjének

Reméli, hogy Virth Balázzsal együtt még szebb dolgokat fognak elérni a közeljövőben.

Budapest 20200725 Ngy Nemzet szverseny Kaps Boglrka Virth Balzs foto:Tumbsz Hdi TUM Nemzeti Sport szs

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Szeptember 25-én tartják az edzők napját az Európai Sporthét keretein belül. A kampány, melyben a Magyar Edzők Társasága is aktívan részt vesz, arra ösztönöz, hogy minél több sportoló mondjon köszönetet saját trénerének. Mint a társaság honlapján olvasható, ezzel az edzői szakma elismerésére, az edzői hivatás és munka fontosságára hívják fel a figyelmet.

A felhíváshoz a debreceni születésű úszónő, Kapás Boglárka is csatlakozott: a klasszis Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetben mondott köszönetet edzőjének, Virth Balázsnak. – Szerintem a világ legjobb edzője, és nemcsak azért gondolom ezt, mert együtt nagyon szép eredményeket értünk el, hanem azért is, mert minden egyes nap tudja, hogy mivel motiváljon, hogy mivel derítsen jobb kedvre, és mivel tudja kihozni belőlem a 110 százalékot – mondta el Kapás Boglárka, hozzátéve, hogy a mester újra és újra megszeretteti vele az úszást.

„Úgyhogy köszönöm szépen, Balázs, és remélem, hogy együtt még szebb dolgokat fogunk elérni a közeljövőben”

- zárta szavait az olimpiai bronzérmes sportoló.

 

Borítókép: Kapás Boglárka és Virth Balázs a júliusi Négy Nemzet Úszóversenyen, Budapesten

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában