Jön a Szpari!

2020.08.17. 16:13

Megkezdődik a bérletárusítás a DEAC-nál

Öt sportág bajnoki találkozóira lehet megvásárolni a 2020-2021-es szezonra szóló állandó belépőket.

Fotó: deac.hu

A DEAC megkezdi a következő idényre szóló bérletek árusítását. A labdarúgás mellett hétfőtől a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda és a futsal bajnoki találkozókra is kaphatók az egész szezonra szóló állandó belépők – tudatta honlapján a klub.

Az értékesítés két helyszínen zajlik, a DEAC Business Irodában, a Dóczy József utca 9. alatt, minden hétköznap 9-17 óra között (a focibérletek kizárólag itt vásárolhatók meg), illetve a Jégcsarnok Sportboltban, a Derék utca 33. alatt, minden hétköznap 15-19 óra között. A korábbi bérleteseket kérik, hogy az előző szezonra szóló kártyáikat vigyék magukkal.

Jön a Nyíregyháza

Elővételben online lehet megvásárolni a belépőket a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatának következő bajnokijára. A DEAC labdarúgócsapata a Merkantil Bank Ligában még veretlen Nyíregyháza Spartacust látja vendégül vasárnap 17.30-kor a Nagyerdei Stadionban.

A klubhonlapon megjelent információk szerint a mérkőzés ideje alatt csak az A-szektorok lesznek nyitva. A DEAC bérletes szurkolói ezúttal is a VIP-szektorban foglalhatnak helyet, ahol – csakúgy, mint a VIP-jegyesek számára – fizetős büfé áll majd a rendelkezésükre.

A mérkőzés napján 13 órakor nyitnak ki a Nagyerdei Stadion pénztárai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában