pályán mindkét megyei csapat

2019.11.23. 10:36

Presztízscsata vár a böszörményi futsalosokra

A DEAC és a Hajdúböszörmény szempontjából is pikáns összecsapást tartogat a hétvége

A női futsal NB I. 9. fordulójában, szombaton 19 órától a debreceniek az Astra otthonába látogatnak, míg vasárnap 17 órától a HTE a TFSE együttesét látja vendégül.

Üveges Katalin együttese 19 ponttal vezeti a tabellát, a Kiskunfélegyháza 17 egységgel a második. Szeptember közepén a DESOK-ban 4–3-ra nyertek a hazaiak.

„A hétvégén kemény, hajtós meccsre számítok. Mindent meg fogunk tenni, hogy ismét győztesen hagyjuk el a pályát, bár ez nem ígérkezik egyszerű feladatnak. Gőzerővel készülünk a találkozóra, videókat tekintünk meg a riválisunkról, emellett az edzéseken mindenki maximális fordulatszámon pörög” – nyilatkozta a DEAC honlapjának a gárda játékosa, Tóth Nóra.

Visszatérnek Böszörményben

Mint ismert, a címvédő Böszörmény kerete a nyáron alaposan átalakult, a rutinos játékosok távoztak, és immár főként fiatal tehetségek alkotják Quirikó Vivien alakulatát. A HTE jelenleg két ponttal a nyolcadik, a TFSE a harmadik. A párharc esélyese a papírforma alapján a fővárosi egylet, a találkozó azonban más miatt lesz izgalmas; a hajdú-bihariak tavalyi meghatározó futsalosai ugyanis immár a TFSE-t erősítik, ilyen például a góllövőlistát 14 találattal vezető Pádár Anita vagy épp Tell Zsófia és Bokor Adrienn.

HBN

Ezek is érdekelhetik