vízilabda

2019.11.19. 14:00

Közel álltak a pontszerzéshez

Remek teljesítménnyel rukkoltak elő a debreceni pólósok az igen erős csapatnak számító Miskolc ellen.

A LEN Európa Kupától az elmúlt héten a negyeddöntőben búcsúzó Miskolchoz látogatott Miroszlav Bajin együttese a férfi vízilabda OB I. 7. fordulójában, vasárnap este. Jól tartotta magát a DVSE, szoros meccsen, 12–10-re kaptak ki a cívisvárosiak.

A hazaiak esélyeshez méltóan kezdték a találkozót, két perc után kétgólos vezetésre tettek szert. A rendkívül fizikális játékot játszó borsodiak érezhetően nagyon motiváltak voltak, rendre kiszorított lövésekre kényszerítették a hajdúságiakat, az első negyed végén 3–1 volt az állás – számolt be róla a klub honlapja. A második nyolc perc kezdetén Smitula volt eredményes, de Sztojanovics fórból szinte azonnal visszaállította a kétgólos különbséget. A debreceniek játéka szemmel láthatóan feljavult, közel álltak az egyenlítéshez Macsi Patrikék, de a félidő vége a Miskolcnak sikerült jobban, Nagy második gólja után újra kettővel mentek a vendéglátók.

A fordulás után továbbra is tapadt ellenfelére a debreceni alakulat, azonban a borsodiak sem hagyták magukat, 10–7. A záró felvonásban is lendületesen vízilabdáztak Miroszlav Bajin tanítványai, akiktől a mutatott játék és a kétgólos vereség mindenképp megsüvegelendő teljesítmény.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában