az új támadó tapasztalatai

2019.08.27. 15:15

Garba: Debrecen a béke szigete

A Loki nigériai támadója, Haruna Garba karrierjét egyik idősebb bátyja indította el.

Fotó: Kiss Annamarie

A nyári szünetet követően a közelmúltban ismét jelentkezett az M4 Sporton a DVSC futballmagazinja, a Csak a Loki! Az új adásban a szurkolók jobban megismerhették a debreceniek egyik új igazolását, Haruna Garbát.

Rögtön beilleszkedett

„Bevallom, nem sokat vártam a várostól, pláne Málta után, de rögtön megszerettem. Debrecen a béke szigete, rengeteg zöld felülettel, ami igazán közel áll hozzám”

– nyilatkozta az interjúban a nigériai támadó. Az is kiderült, tízen vannak testvérek, akik közül ő a legfiatalabb, és az egyetlen, aki profi sportolónak állt.

Pályafutását egyik idősebb bátyja indította el, aki jelenleg magas rangú tábornok a nigériai hadseregben. – Ő vette az első focicipőmet, fizette az utazásokat a meccsekre, még az első repülőjegyet is ő vette nekem, mikor Európába igazoltam – mesélte a csupa szív támadó, aki szépen termeli a gólokat, és a beilleszkedés is könnyen ment számára, elárulta, rögtön befogadták a társak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában