új szerepkörben

2019.07.05. 21:32

Mészáros hálás a Lokinak

A rutinos védő reméli, tapasztalatával sokat tud segíteni a fiataloknak.

Fotó: Kovács Péter

Mint azt a dvsc.hu nyomán mi is megírtuk: Mészáros Norbert a jövőben a Loki NB III-as csapatánál dolgozik pályaedzőként, emellett játékosként is segíti az együttest. A hátvéd, aki, ha szükség lesz a játékára, az első csapatánál is a szakmai stáb rendelkezésére tud állni, most a klubhonlapnak nyilatkozott az új szerepkörről.

„Sokat köszönhetek a DVSC-nek, csodálatos éveket töltöttem itt, rengeteg szép élményben volt részem, ezért is örülök nagyon, hogy továbbra is számítanak rám a klubnál”

– kezdte a 39 éves Mészáros, aki játékospályafutása során közel négyszáz tétmérkőzést játszott. – Az NB III-as kerettel én is elkezdtem a felkészülést, nemcsak játékosként szerepelek majd a csapatban, hanem pályaedzőként is dolgozom Szatmári Csaba vezetőedző mellett. Remélem, tapasztalatommal sokat tudok segíteni a fiataloknak, akiket innen már csak egy lépés választ el, hogy az első csapat tagjai legyenek, vagy esetleg máshol első- vagy másodosztályban futballozzanak. Bár Pápán születtem, és több városban is éltem már, de Debrecen került a legközelebb a szívemhez, nagyon megszerettem, itt képzelem el a jövőmet, itt szeretnék élni a családommal – mondta a bekk, majd hozzátette: hálás a klubnak a lehetőségért, hogy játékosként és pályaedzőként is dolgozhat tovább a DVSC-nél.

Elárulta még, hogy az edzősködést már korábban is tervezte, a mostani munkakör pedig kiváló lehetőség számára a tanulásra, a szakma alapjainak az elsajátítására.

„Ha pedig az első csapatnál bármikor szükség lesz a játékomra, számíthat rám a szakmai stáb, és ugyanúgy mindent megteszek a pályán, ahogy korábban is mindig”

- zárta szavait Mészáros Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában