felkészülés

2019.07.04. 20:35

DVSC: a gyakorlómeccsen jól ment, most jöhet a kupa

A DVSC legyőzte a Michalovcét, jövő csütörtökön már tétmérkőzésen bizonyíthatnak a piros-fehérek.

Fotó: Matey István

Már az új pályaedzővel, Szalánczi Tamással a kispadon vívta a jövő heti Európa-liga-selejtező előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Debrecen, a meccsre a Nagyerdei Stadionban került sor, az ellenfél az MFK Zemplín Michalovce volt.

Eredetileg úgy volt, hogy két edzőmérkőzést játszik a két gárda kerete, de végül a felek abban állapodtak meg, hogy csak egy kilencven percet bonyolítanak le.

A találkozó remekül kezdődött hazai szempontból, hiszen a cívisvárosi támadások hamar gólt eredményeztek. A negyedik minutumban tizenegyeshez jutott a DVSC, és a büntetőt Takács Tamás magabiztosan értékesítette.

 

A folytatásban is a vendéglátók akarata szerint alakult a meccs, de a vendégek a 10. percben megdöngették a kapufát.

Gól az új fiútól

Továbbra is a cívisek játszottak veszélyesebben, egy-egy gyors elfutással zavart okoztak a Michalovce kapuja előtt.

A 27. percben szabadrúgásból veszélyeztetett a vendég együttes, ám továbbra is a lokisták irányítottak, és olykor tapsra ragadtatta magát a publikum.

A 37. percben Szécsi ajtó-ablak helyzetben lőtt, az elvetődő kapus azonban védett, ellenben ezután nem sokkal Takács egy szép mozdulat után kilőtte a jobb alsót.

Rá egy percre szépítettek a vendégek.

A második játékrészben még két találatot szereztek a hajdúságiak: előbb Szécsi, majd az új igazolás, Haruna Garba talált be.

TN


A teljes mérkőzés itt visszanézhető:

A tények

Edzőmérkőzés

DVSC – MFK Michalovce 4-1 (2-1)

Nagyerdei Stadion, 2000 néző. Vezette: Veizer.

DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Damásdi (Kuti 74.), Haris, Tőzsér, Varga K. (Trujics 46.) – Szécsi, Takács (Garba 62.)

Gól: 1-0 Takács (11-esből, 4.), 2-0 Takács (39.), Kolesar 2-1 (41.), 3-1 Szécsi (71.), 4-1 Garba (79.)

 

Mint korábban megírtuk: délután a DVSC NB III-as csapata és a DVSC vegyes játszott egymással a stadionban, az a találkozó 3-3-as döntetlent hozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában