Helyi sport

2019.04.29. 14:38

Fellelhető minden egy helyen, ami debreceni

Eddig csupán a Loki futballcsapatának logójával ellátott termékeket vásárolhattunk a Nagyerdei Stadion oldalában található DVSC Shopban, azonban ez mostantól megváltozik.

Fotó: Tamás Nándor

A hétfő délben megtartott sajtótájékoztatón arról beszélt Bernáth Csaba üzletvezető, hogy most már Debrecen városának, a DVSC Schaeffler kézilabdacsapatának, a DEAC-nak, illetve a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega – itt is vannak debreceni, illetve hajdú-bihari tagok – zenekaroknak a cuccai is kaphatók a boltban.

Széles Diána alpolgármester a sajtóesemény főszereplőinek kiosztott egy-egy szép kiállású Debrecen-pólót, és hangot adott örömének, hogy ezentúl több jellegzetes cívisvárosi „brand” is helyet kap a DVSC Shopban.

A Tankcsapdát Lukács László képviselte, aki elmondta, a banda mindig is hangsúlyozta a debreceniségét. – A tervek szerint a jövőben több zenekari megmozdulást is, mint például dedikálás, szeretnénk itt lebonyolítani – fogalmazott a frontember.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában