Kultúrtipp

2022.11.21. 11:39

Kulisszák a Névtelen csillagról

Forrás: Csokonai Színház

Hihetünk-e a véletlenekben vagy sem? Megváltozhat-e az életünk egyetlen éjszaka történései miatt? Bejárhatjuk-e a saját utunkat? Mert jól megírt, izgalmas darab, végeláthatatlanul sorolhatnánk még azokat a kérdéseket, amelyeket a Csokonai Színház szeptember elején bemutatott romantikus komédiája, a Névtelen csillag felvet.

A novemberi Kulisszákban Ráckevei Anna meghatározó, véletlen találkozások nyomába ered vendégeivel: Csata Zsolt, Hajdu Imelda, Kiss Gergely Máté, Mercs János, Vranyecz Artúr és Wessely Zsófia színművészekkel.

„Azt hiszem, hogy az egész életünk ilyenfajta véletlenekből áll, és ezek a véletlenek emberi valónk, kitartásunk, a befektetett energiánk, munkánk eredményei. És ilyenkor szokott még közbeszólni egyfajta felsőbb rendezőelv is, hisz felülről kapjuk ezeket a véletleneket, éppen azért, hogy magunkra nézzünk, és ránézzünk a világra egy más szemszögből, hogy megütközzünk valamin, és aztán megváltozzunk”− mondja a darabról a rendező.

Kulisszák a Névtelen csillagról november 24-én a Csokonai Fórum előcsarnokában. A részvétel ingyenes – tájékoztatta portálunkat a Csokonai Színház sajtóreferense.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában