Salsaünnep a Hal közben

2022.07.26. 15:55

Tüzes kubai ritmusok mozgatják meg hétvégén a debrecenieket

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Július utolsó vasárnapján ismét élőzenével örvendezteti meg a kubai dallamok szerelmeseit a Team Gusto Cubano - TGC, az ország egyik legnevesebb, kubai zenéket játszó csapata. A 10 fős zenekar hitelesen, valódi hangszeres zenével prezentálja a kortárs kubai előadók legfinomabb, legjobban táncolható dalait. Így ezen az estén a Hal közbe varázsolják nekünk sok más között Adalberto Alvarez y su Son, a Los Van Van, Pupy, Manolito Simonet, Elito Réve, El Nino, Bamboleo zenekarok sokak által kedvelt szerzeményeit, de egy-egy dallal kedveznek majd a csacsacsarajongóinak is.

Akik 2019 augusztusában a Baltazár Dezső téren láthatták, hallhatták a Team Gusto Cubano zenekart a Fiesta Cubana Debrecen eseménysorozatában, illetve május végén ott voltak a Hal közben az idei első TGC-koncerten, már pontosan tudják, hogy mire számítsanak. Akik pedig még csak mostanában kezdenek kacérkodni a kubai kultúrkör zenei örökségének felfedezésével, csak arra ügyeljenek, hogy le ne maradjanak erről az egyedülálló szabadtéri salsamatinéról a belváros szívében!

Minden érdeklődőt várnak a Hal közben július utolsó vasárnapján. A matiné 17 órakor kezdődik, a koncert pedig 18 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában