Videóval

2022.04.26. 11:35

Nem érdekel: a csalódásról szól a Face x Bro legújabb dala

Craciun Richárd balmazújvárosi kötődésű fiatalember és csapata újabb zenével jelentkezett.

A Face x Bro együttes várja a színpadi fellépéseket is | Forrás: Craciun Richárd-archív

A Face x Bro formáció újabb dallal örvendeztette meg rajongóit: friss szerzeményük Nem érdekel címen elérhető a videómegosztó portálokon. Craciun Richárd balmazújvárosi kötődésű fiatalember a Napló érdeklődésére elmondta, nagy megtiszteltetés volt számukra, amikor a dal felkerülhetett a Last Projekt Records YouTube-csatornára. Így olyan dalok mellett jelenhetett meg, mint az Üres szívek, melyet két ismert előadó, Nemazalány x Sofi komponált. 

– A dal lényegében a költő csalódottságát fejezi ki, mivel a lány folyton kihasználja és nem értékeli őt. Úgy gondoljuk, a Face x Bro mindegyik dallal egy kisebb létrafokot tesz meg a fejlődést tekintve. E folyamatos haladást szeretnénk megtartani minden zenénk megjelenésekor, ezért is van, hogy újabb dalaink negyedévente látnak napvilágot. Továbbra is szeretnénk zenéinket élő hangszereléssel a színpadra vinni, de egyelőre az online megjelenésre össz­pontosítunk – fogalmazott Craciun Richárd.

NE 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában