Videóval

2022.03.24. 12:31

Ott forog Dorogi Péter új klipje, „ahol még ember nem járt”

A debreceni születésű zenész videós posztokban informálja a követőket az új szerzemény megfilmesítéséről.

Forrás: DOROGI-archív

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szólókarrierbe kezdett a 2021-ben feloszlott Intim Torna Illegál frontembere, Dorogi Péter. Az énekes vezetéknevét viselő formáció első dala, a Néhány fényes gomb már februárban megjelent, emellett kiderült, hogy a hozzátartozó klipet Erdélyben, a Madarasi Hargita hófödte hegycsúcsai között forgatják majd.

 

Péter állta a szavát, a napokban a stábbal együtt megérkezett a Hargitához - ahogy ő fogalmazott -, ahol még ember nem járt. És valóban, az egyik frissebb videós üzenetet látva úgy tűnik, a hófödte csúcsokon sehol egy nyom, ebben a szezonban szinte biztos, hogy ők az elsők a környéken. Ahogy korábban az énekes fogalmazott, a forgatás napjain általános a reggel 4 és 5 óra közötti kelés, így a Hargita szerpentinjein túl még a fáradtsággal is szembe kell néznie a stábnak, de a helyszínt ismerve - és az eddigi bejelentkezéseket látva - minden rajongó biztosra veheti, hogy izgalmas és látványos felvételekkel lesz megtámogatva a Néhány fényes gomb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában