Keresik az ország slágerét

2022.01.29. 10:01

A Dal 2022: megyei előadókért is szoríthatunk szombaton

A Ruby Harlem és Erdős Fruzsina is fellép a Dunán látható showműsorban.

A Ruby Harlem & Roy közös dala is hallható lesz ma este | Forrás: Facebook / Ruby Harlem

Mint hírül adtuk, A Dal 2022 című élő show-ban több megyénkbeli formáció dala is bekerült a legjobbak közé. A Ruby Harlem & Kohánszky Roy Még ma este című közös dalát hallhatjuk szombaton.

Mindemellett a Mikepércsen élő Erdős Fruzsina Azt beszélik című dala is ott van a legkiemelkedőbb 40 produkció között.


A zsűri ez alkalommal is a közönséggel együtt keresi az év dalát. A showműsor első válogatóadásában tíz produkció hangzik el, köztük az említettek. A négy válogatóból adásonként 5, összesen 20 dal jut tovább a két elődöntőbe: négy produkció a zsűri pontjai alapján, az ötödik pedig a közönség szavazataival. A műsor honlapján közzétett ismertetőből az is kiderül: az elődöntőkből 4-4 dal kerül a fináléba, így nyolcat hallhatnak újra a nézők, amelyek közül márciusban kiderül, melyik lesz Magyarország slágere 2022-ben. A győztesről idén is a közönség dönt.


– Nagyon örülünk, hogy bejutottunk. Bevallom, a fő motivációnk az, hogy a döntőig eljussunk, mivel ott már szimfonikus kísérettel szólalnak meg a dalok – nyilatkozott Iván Szandra a Naplónak. Erdős Fruzsina már korábban úgy fogalmazott érdeklődésünkre: óriási lehetőségnek gondolja a versenyt, szerinte az kitűnő ugródeszka lehet az országos hírnévhez.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában