fesztivál

2021.11.22. 19:33

Tiësto is jön a 2022-es Campusra – Itt vannak az első nevek!

Jövőre visszatérnek a külföldi fellépők a Nagyerdőre.

Fotó: Shutterstock

Hétfő este leleplezték a szervezők a 2022-es Campus Fesztivál első neveit. A fesztivál hivatalos Facebook-oldalán bejelentették, hogy

Tiësto, Aurora, a The Toy Dolls és a Jungle by Night is fellép jövőre a Nagyerdőn.

A holland Tiësto, azaz polgári nevén Tijs Verwest az elektronikus tánczene egyik meghatározó figurája. A DJ Mag olvasói 2013-ban az elmúlt 20 év legjobb lemezlovasának választották, 2015-ben a Grammy-díjat is elnyerte.

A Campus vendége lesz a norvég énekes-dalszerző, a Aurora Aksnes is; a 25 éves előadótól leginkább a Runawayt és a Running With The Wolvest ismerheti a közönség, ezeket biztosan hallhatják majd a debreceni fesztiválozók is.

A The Toy Dolls angol punkrockcsapat, már több mint negyven éve aktívak, és tizenöt albumot adtak ki. Legismertebb számuk minden bizonnyal a Nellie The Elephant című gyermekdal feldolgozása, melyről ez a '84-es felvétel is készült.

A negyedik bejelentett fellépő a Jungle by Night: a holland együttes élő hangszerekkel játszik tánczenét, saját bevallásuk szerint a krautrockból, a dance-ből, a jazzből és az afrobeatből is inspirálódnak. Valami ilyesmire számíthatunk tőlük a Nagyerdőn is:

A következő Campus Fesztivált 2022. július 20-24. között rendezik meg, immár tehát újra külföldi fellépőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában