olvasni jó!

2021.07.09. 11:50

Több könyvvel, szebb, tágasabb helyiségben vár a homokkerti könyvtár

A homokkertiek új helyen kölcsönözhetnek olvasnivalót a városrészben.

Berencsi Bélánénak Veresné Varró Mónika segít a választásban | Fotó: Kovács Péter

Fotó: Kovács Péter

Elköltözött a Méliusz Homokkerti Könyvtára: ezentúl az egykori közösségi házban, a Szabó Kálmán utca 68. szám alatt várja olvasóit kényelmes környezetben és az eddiginél szélesebb körű szolgáltatással.

Berencsi Bélánénak Veresné Varró Mónika segít a választásban | Fotó: Kovács Péter

A Homokkert központjában található fiókkönyvtár 1961 óta látja el olvasnivalóval a lakosságot. Törzsolvasói évtizedek óta hűséges látogatói a városrész fiókkönyvtárának. A klasszikus irodalom, a tanulást, önképzést segítő ismeretterjesztő művek mellett a könnyedebb, szórakoztató műfaj kedvelői is gazdag választékot találnak. A Méliusz munkatársai személyre szólóan segítenek könyvet választani, hogy mindenki találjon olvasnivalót. A homokkerti gyerekek több nemzedéken át itt szerezték első élményeiket a könyvek világáról és lettek olvasást szerető, könyvtárhasználó felnőttek, közülük sokan ma már gyerekeikkel, unokáikkal látogathatnak el az új épületbe.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában