Fergeteges parti várható

2021.06.30. 10:46

A Bad Habit a legjobb slágerekkel érkezik a Campus Fesztiválra

A Bad Habit tagjai: Kurilla Zoltán, Hogya Viktor, Posta Máté, Kövér Márton és Soltész Bence (balról jobbra) | Fotó: Bad Habit-archív

Új taggal bővült a Bad Habit, Hogya Viktor csatlakozott az együtteshez, s már át is esett a tűzkeresztségen: Hajdúszoboszlón életében először lépett színpadra a debreceni formációval – tudatta a zenekar a közösségi oldalán. A banda azt üzeni a rajongóknak: töretlenül haladnak előre, mivel szeretnék, hogy a fúziós hibrid punk elnevezés még jobban kibontakozhasson.

A Bad Habit tagjai: Kurilla Zoltán, Hogya Viktor, Posta Máté, Kövér Márton és Soltész Bence (balról jobbra) | Fotó: Bad Habit-archív

Posta Máté, a zenekar gitárosa és dalszövegírója megosztotta lapunkkal: igazán jól sikerült az első közös fellépés. – Egyébként is nagyon izgultunk, milyen lesz csaknem egy év elteltével újra színpadon játszani. Az már csak hab volt a tortán, hogy az új tagunknak köszönhetően már szintetizátor is felcsendül a számainkban, s láthatóan elnyerte a közönség tetszését. Viktort már régebbről ismerjük, az utóbbi időben szabadúszó lett, most pedig „lecsaptunk” rá – fogalmazott elöljáróban.

– Nem volt egyszerű összeraknunk egy majdnem 70 perces műsort, viszont megérte, igazi házibuli-hangulat kerekedett – ami egyébként is jellemzi a koncertjeinket. Sokat próbálunk, készülünk az idei szezonra, többek között a Campus Fesztiválra is. A második nagyszínpadon fogunk játszani, csak a legjobb dalainkat visszük, amelyeket szintihangzással színesítettünk – fűzte hozzá.

Régi klasszikusok

Mint megtudtuk, már készülőben vannak az új dalok, viszont a legutóbbi lemezen lévő alkotásaikat sem tudták még színpadra vinni a pandémiás időszak miatt, tehát most azok élveznek majd elsőbbséget. – Fognak tőlünk hallani régi klasszikusokat, lesznek újítások. Ami biztos: fergeteges bulira invitálunk minden érdeklődőt, bulizni vágyót – ugyanis ez az, amire most mindannyiunknak szüksége van: egy kis kikapcsolódásra, fellélegzésre – hangsúlyozta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában