új szabályok

2021.05.06. 14:23

Az Apolló mozi május 13-tól újra megnyitja kapuit

Arra kérnek mindenkit, hogy fokozottan vigyázzanak és figyeljenek egymásra!

20210114 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló Felújításra vár a az Apolló Mozi Kertész terme. képen: Fejér Tamás Igazgató

Fotó: Napló-archív

A filmszínház látogatásának szabályai a hatályos kormányrendeletnek megfelelve, a nézők egészségének védelmében, valamit a sikeres és tartós újranyitás érdekében az Apolló sajtóközleménye alapján a következőképp módosulnak:

  • A mozi területét és filmvetítéseinket azok a nagykorú nézők látogathatják, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. 18 év alatti nézők, akik még oltási lehetőség híján nem kaphattak védettségi igazolványt, kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szülői felügyelettel érkezhetnek a moziba, önállóan nem.
  • Az Apolló mozi május 13-tól átmenetileg lezárja Miklós utcai be- és kijáratát, az ajtó kizárólag vészkijáratként üzemel. A mozi a főbejárat felől lesz megközelíthető és elhagyható.
  • A mozi munkatársai a belépést követően, az ellenőrzőponton minden beérkező vendéget megkérik a védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló okmány felmutatására. A belépésre jogosultak számára az ellenőrző pont elhagyása után a filmszínház teljes területén a maszkviselés nem kötelező, azonban ajánlott! Az ellenőrzőpont elhagyása után az igazolványok felmutatására már nem lesz szükség, a terembe való belépéskor sem!
  • Az ellenőrző ponton történő áthaladáskor testhőmérséklet mérést is végeznek. A veszélyhelyzet idején már korábban bevezetett intézkedésnek megfelelően, akinek testhőmérséklete meghaladja a 37.5 fokot, az nem léphet be a mozi területére.
  • Kérik továbbá az online jegyvásárlás lehetőségével élő vendégeket, hogy ha tehetik, ne foglaljanak vagy vásároljanak közvetlenül egy másik, a jegytükörben már foglalt szék (vagy székek) mellé. Ajánlják, hogy a különböző társaságok, családok legalább egy szék távolságot tartsanak egymástól a termekben. A jegypénztárosok a személyes jegyvásárlások alkalmával is e preferencia mentén fogják a jegyeket kiadni.

    Azok a vendégek, akik online váltották meg belépőjegyüket, azonban az épületbe való belépéskor nem tudják felmutatni igazolványaikat, nem vehetnek részt a filmvetítésen, amelyre jegyet váltottak. Minden ilyen esetben visszautalják a belépők árát.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában