videóval

2021.01.13. 13:37

Nági és Betti megmutatta, mit visznek A Dal 2021-be

A Gyere velem című dalért is szoríthatunk a közmédia tehetségkutatójában.

Fotó: YouTube / Nági

A Nági-Betti duót már olvasóink is jól ismerhetik: a hajdúböszörményi énekes testvérpár gyakran dolgozik együtt, legutóbb például tavaly novemberben mutattak be egy fülbemászó dalt, Mindig máshol címmel, melyhez egy nyílt próbán rögzítettek klipet. Az anyag sikerét jól mutatja, hogy két hónap alatt csaknem százezer megtekintést ért el a legnépszerűbb videómegosztón.

A testvérek azonban nem pihennek: idén A Dal tehetségkutató új kiadásában láthatjuk őket viszont, melynek top 40-es mezőnyébe a Gyere velem című dallal sikerült bejutniuk. A vadonatúj számot és a hozzá készült kisfilmet a napokban meg is mutatták rajongóiknak.

A dalról és a zene saját életében betöltött szerepéről Nági Instagramján közölt néhány személyes gondolatot. Azt írta, kapcsolata a zenével mindig is hullámzó volt, egy véletlen fogócska neki ez, melyben sorsát keresi. „Sokszor hátat fordítottam már neki (…), de valahol mindig utolért”, árulta el, hozzátéve, hogy a zene „a legösztönösebb mag” benne, csak le kellett vennie róla a terheket és elvárásokat, melyeket a sok év alatt rápakolt.

És hogy miről szól neki az új szám? Mint írja, arról, „ahogy Ő újra és újra azt mondja tartsak ki, és menjek vele, mert higgyem el, hogy az út amit együtt megteszünk, jó. Egyszerűenjó.”

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában