minden vasárnap

2020.12.04. 07:42

Bábszínházi élmények a gyermekszobában: netes előadásokkal készül a Vojtina

Mikulás napján sem maradnak meseélmény nélkül a debreceni óvodások.

Az online vetítések karácsonyig tartanak | Fotó: Vojtina Bábszínház-archív

Advent vasárnapjaira különleges vetítésekkel készül a Vojtina Bábszínház: minden vasárnap délelőtt 10 órától a teátrum közösségi oldalán oszt meg egyet elő­adásaik közül. A bábszínház a felvételeket ingyenesen is elérhetővé teszi, majd az intézmény honlapján található videógalériában is visszanézhetők lesznek.

Az online vetítések karácsonyig tartanak | Fotó: Vojtina Bábszínház-archív

Advent második vasárnapján, december 6-án az Iciri-piciri mesék című előadást tekintheti meg a közönség az online térben, ám előtte egy különleges bejelentéssel készül Spenót és Krumpli krampusz. Rumi László rendezésében Móricz Zsigmond verses meséiből kerekít zenés-mesés előadást az ovisok számára Czapp Ferenc, Hajdú Péter, Hell Krisztina, Nagy Mónika, Papp László és Reschofsky György. A szereplők természetesen emberi tulajdonságokat mutatnak, így találkozhatunk a bumfordi farkassal, a butuska gidákkal, az okos kismalaccal és a ravasz rókával. A társulat az előadást 4 éves kortól ajánlja.

A Vas Laci című produkció online bemutatóját december 13-án, míg a negyedik adventi vetítést Menjünk el a látására! címmel december 20-án nézheti meg, aki felkeresi a Vojtina Bábszínház közösségi oldalát.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában