nem áll a munka

2020.12.05. 11:00

A pandémia alatt, a nehézségek árán is forgatnak

Sok embernek egy életérzést fog nyújtani a depressziós lány megmentéséről szóló film.

Fotó: Nagy Szabolcs-archív

A Mentés másképp című krimi-vígjáték forgatása július közepén indult el Debrecenben és a környéki városokban. A vírushelyzet miatt fellépő akadályok miatt rengeteget kellett halasztania a stábnak, de most elérkeztek a célvonalhoz. – A fennmaradó forgatási nap már egy egyszerűbb és rövidebb rész, így igaz, még nincs teljesen kész a film, de érezhetjük a fellélegzés édes ízét – mondta Rózsa Gábor producer.

– Ha az eddigieket kellene összegeznem, ilyen kalandos első filmforgatása nem sok mindenkinek volt, de mindig megoldottuk a sokszor lehetetlennek tűnő helyzeteket. Teljesen kárba ment három forgatási napunk, hirtelen főszereplőváltásra kényszerültünk a legnehezebb nap előtt, sorozatos koronavírus fertőződésekkel kellett megküzdenünk, valamint 17 órás munkanapokkal. A Mentés másképp film forgatása egy nehéz és rögös út, de a cél kristálytiszta és változatlan: egy olyan történetet nyújtani a nézőknek, amely mély üzenete mellett, szórakoztat is – tette hozzá.

VKF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában