társas popmagány

2020.10.14. 12:43

Éljük meg a pillanatokat, vallja a Bad Habit dobosa

Egri Benjámin elárulta, melyik a kedvenc dala az új albumukról.

Fotó: Facebook / Bad Habit

Ősszel jelent meg a debreceni Bad Habit első lemeze, a Forog a kocka, melyen kilenc másik mellett két, a közelmúltban videóklippel megtámogatott felvétel, a Népszínház Road és a Mindennek megvan az ára is helyet kapott. A punkrockzenekar közösségi oldalán Egri Benjámin „Benji” dobos osztott meg nemrég néhány gondolatot a korong számára legkedvesebb daláról.

„Ha egy dalt kéne kiemelnem az albumról, akkor a Társas Popmagány lenne az. A dal egy pár történetével meséli el azt, amit mindannyian átélünk a világban”

- kezdi sorait a zenész.

„A social distancing súlyos probléma, amit 2020 csak jobban felerősített. Mindannyian ismerjük egymást, beszélünk egymással, de egy profilképnél többet nem látunk a személyből, vesznek ki az emberi értékek a világból. Javítanunk kell ezen a helyzeten, hogy ne az legyen, mikor két személy ténylegesen találkozik, hogy nem tudnak megszólalni. Hideg minden pillantás, nem ismerjük az embert, akivel beszélünk, nem látjuk a reakcióit” – írja, rámutatva: kell az embernek a társaság, fizikai formában.

„Sokkal jobb a valóság, mint a digitális világ! Éljük meg a pillanatokat, ne csak posztoljunk róla!” – zárja gondolatait Egri Benjámin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában