Koronavírus

2020.09.14. 18:52

Szünetel Rózsa Gábor filmjének forgatása

Egy színész koronavírustesztje pozitív, egy pedig önkéntes karanténba vonult.

Fotó: Vigh Tamás-archív

Rózsa Gábor és a forgatóstábja már minden nehezebb jeleneten túl van a Mentés Másképp című filmjüket illetően. Jelenleg azonban a pandémiás helyzetből adódóan le kellett állniuk, holott közel a cél, mivel hat forgatási nap van még hátra a teljes film elkészüléséből.

„Annyira közelinek tűnik már a vége, de ez a pár nap még lebeg a levegőben, mivel a koronavírus több színházban is megjelent, ezért folyamatosan tesztelik a színészeket”

– mesélte a Naplónak Rózsa Gábor rendező. – Az egyik színészünk tesztje pozitív lett, és van, aki gyanú miatt vonult önkéntes karanténba. Az alkotócsapaton belül is akad, aki ilyen helyzetbe került. A tizenegy fős csapatból hárman kiestek, de lehetséges, hogy másokat is elért a vírus, csak nekem nem mondták el – folytatta. – Több színésszel már nem is tartom a kapcsolatot, mivel jelenleg időpontunk sincs arra, hogy mikor tudjuk folytatni a forgatást. Lehetetlen megmondani, hogy a színházak mit fognak csinálni – tette hozzá. – A fel nem vett jelenetek között szerepel egy irodai rész, ahol a főszereplő kapja a reflektorfényt teljes egészében. – Minden, ami az egész filmet áthatja, ebben az irodában fog megtörténni – emelte ki a rendező.

VKF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában