nézd meg te is!

2020.09.01. 08:25

Nagyváradon forgatott klipet a Face X Bro

A fiatal tehetségek sem „lógatták a lábukat” a karanténidőszak alatt.

Fotó: YouTube / FACE X BRO

Craciun Richárd, a Balmazújvárosban tanult huszonéves a Naplónak arról számolt be, hogy több dalt is készítettek az elmúlt hónapokban. A Face X Bro formáció a dalaihoz többnyire Debrecent és Nagyváradot választja helyszínül, itt készülnek videóklipjei, mivel ez a két város az, amely leginkább a szívéhez közel áll. Az Ezen a tengeren című zenéjük egy hónapja jelent meg, azonban két hét múlva újabb klipjüket is láthatják a rajongóik.

Tehetségkutatón Erdélyben

– Az elmúlt hónapokban sajnos nem igazán volt fellépésünk, a vírus miatt nagyon sokat töröltek, viszont a hétvégén egy tehetségkutatón adhatjuk elő kedvenc slágereinket Erdélyben. Jelenleg hatan alkotjuk a formációt, több dalon is gondolkodunk egyszerre, de most az Ég veled címűn dolgoztunk a legtöbbet. Érzelmes zenéről van szó, ami a reggaeton és trap stílusnak az ötvözete. Próbálunk mindenféle zenei stílust kipróbálni, hogy minél több fiatalhoz eljussanak az üzeneteink – nyilatkozta lapunknak, ezután részletezte, miről is fog szólni a legújabb zenéjük:

„A szakítás sajnos a legtöbb ember életében jelen van, ahogyan a csalódás is. Így a fiatalabb generáció körében is sokan megtapasztalták már ezt az érzést, az Ég veled című dalunkat most leginkább nekik szánjuk”

– fűzte hozzá.

NE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában