videóval

2020.05.11. 20:10

Vad Fruttikat dolgozott át a debreceni zenekar

Új ruhát adott a Heartkiller a Nekem senkim sincsen című dalnak.

Fotó: Heartkiller

Friss coverrel jelentkezett a debreceni kötődésű Heartkiller. Nagy Gábor „Kenny” és csapata a Vad Fruttik Nekem senkim sincsen című dalát vette kezelésbe, a nótához pedig klipet is forgattak Miskolcon.

- A zenekarral eddigi pályafutásunk alatt még nem készítettünk ilyen jellegű átdolgozást. Sokat agyaltunk azon, hogy miből tudnánk csinálni egy igazán zúzós metalnótát, és főként a hangulata miatt a Vad Fruttik zenekar „Nekem senkim sincsen” című dalára esett a választásunk – tudatta portálunkkal Nagy Gábor énekes. Mint említi, szerették volna ezt az alternatív rockdalt és a mondanivalóját egy sokkal súlyosabb, keményebb formába önteni, valamint a videóklipet ehhez igazítva kellőképpen nyomasztóvá tenni. – Maga a dal és a videó egy olyan depresszív élethelyzetet mesél el, amikor céltalanul kóvályogva, kétségbeesetten elmerengünk az életünkön, és vágyakozunk valaki iránt. Ezt követően ráeszmélünk, hogy nem kellünk senkinek, és teljesen magunkra maradtunk. Ezt élete során elég sok ember átéli, sokan tudnak ezzel azonosulni – fűzte hozzá a zenész.

Hétből öt

Nagy Gábortól megtudtuk, őket sem érintette jól a járványhelyzet miatti bezártság időszaka. A próbákat felfüggesztették, de az otthoni munka, a demózás nem állt meg. Az új ötleteket, dalvázlatokat rendszerezték, felvételeket készítettek, újabb dalokat írtak. Az énekest emellett az átalakult nyári koncertmenetrendről is kérdeztük.

„Összesen hét fellépésünk volt lefixálva a nyárra, ebből a szervezők ötöt kényszerültek visszamondani”

- árulta el Nagy Gábor. Jelenleg úgy néz ki, hogy az idei koncertszezont augusztus utolsó hétvégéjén indítják egy hajdúnánási motorostalálkozón és egy nagyszőlősi fesztiválon, ezután jönnek az őszi bulik.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a cívisvárosi zenekar áprilisra ígérte a Mélyütés című új lemezt, ez azonban a koronavírus miatt kialakult helyzet, valamint egyéb tényezők miatt csak ősszel fog napvilágot látni. Ennek ellenére jelentkeznek néhány újdonsággal, mint például ez a mostani átdolgozás, vagy az egy hónappal ezelőtt bemutatott Kétségek között című dal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában