x-faktor

2020.03.03. 15:44

Debrecenben is keresték az tehetségeket

A legbátrabbak szerencsét próbáltak a népszerű tévéműsor meghallgatásán.

Fotó: Matey István

Elindult a 2020-as X-Faktor előválogatója, február 28-án a cívisváros szerepelni vágyó polgárai is megmérettethették magukat. Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójára idén is számos vállalkozó szellemű énekes jelentkezett, az, hogy kik jutottak tovább a televíziós válogatóba, pár hónap múlva kiderül. A pénteki eseményre a Napló is ellátogatott, néhány versenyzővel is tudtunk beszélni az este folyamán.

Fotó: Matey István

Barátai küldték

A válogatóba beiktatott rövidke szünet alatt Lakatos János nyilatkozott. Azt mondja, nincs sok önbizalma, de az ismerősei nagyon noszogatták, jöjjön el, próbálja meg. – Tizenhárom évvel ezelőtt részt vettem egy tehetségkutató első fordulóján, a második körön azonban már nem tudtam részt venni, anyagi nehézségek miatt. Nem volt pénzem a vonatjegyre – emlékezett vissza a 31 éves fiatalember, aki eddig csak családi összejöveteleken énekelt, most azonban úgy döntött, újra szerencsét próbál. Azt mondja, elsődleges célja a megélhetés lenne, ezért jelentkezett a meghallgatásra. A fellépésre eredetileg gitárkísérettel érkezett volna, zenész barátja azonban nem tudta elkísérni, így egy kölcsönkapott zenei alapra énekelt, amelyet színpadra lépés előtt tíz perccel tudott begyakorolni, ez azonban nem érződött a produkció színvonalán.

Attila nyerni szeretne

A helyszínen találkoztunk Szilágyi Attila Balázzsal is. A mindenki által csak „4 oktáv” néven ismert férfi több, mint egy évtizede tűnt fel egy tehetségkutató televíziós válogatóján, és bár a zsűri úgy döntött, nem engedik tovább, Attila önbizalma kicsit sem tört meg.

Fotó: Matey István

– A zenében élem ki minden érzelmemet, ma este versenyezni jöttem, ismét kipróbálom magam. Százhússzor gyakoroltam be ezt a dalt, tovább szeretnék jutni és meg akarom nyerni a műsort – nyilatkozott ambícióiról a fiatalember, aki az első produkciója alkalmával sajnos elvétette az ütemet, azonban a szervezőktől kapott egy javítási lehetőséget, így nyugodtan mehetett haza, hiszen duplán is megpróbálta bebizonyítani: nyerni jött.

BD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában