Nagy Csaba

2019.11.28. 08:00

Ha advent, akkor vásár!

Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola

Akinek még nincs ötlete, hogy kit, mivel lepjen meg karácsony napján, kellemes kikapcsolódást nyújthat a debreceni adventi vásár; emellett a város jobbnál jobb programokkal próbálja szórakoztatóbbá varázsolni a vásárlást. Részesei lehetünk élő koncerteknek, színpadi produkcióknak és a betlehemesek bemutatójának is. Az egyik legkedveltebb műsorszám az óriáskerék, ami az idén is 45 méter magas.

A vásárban szinte mindent meg lehet találni: háztartási cikkeket, ruhákat, kiegészítőket, és persze elmaradhatatlan az ételek standja. Különféle ételeket, italokat vásárolhatunk, kóstolhatunk. A nosztalgiavillamost mikulásjelmezbe öltöztetik, és minden olyan gyermek ajándékot kap a Mikulástól, aki tesz egy kört Debrecen régi villamosán. Advent időszakában Debrecen a fény városa: még a villamosok is kivilágítva közlekednek. Az egész Kossuth tér és környéke a belváros színes világításban pompázik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, látogasson el a debreceni adventi vásárba, mivel nagyon jó programokkal tarkított, izgalmas élményt adó, szívet melengető szép rendezvényünk ez.

Nagy Csaba, Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola

Ezek is érdekelhetik