Nagy Csaba

2019.11.28. 08:00

Ha advent, akkor vásár!

Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola

Fotó: Matey István

Akinek még nincs ötlete, hogy kit, mivel lepjen meg karácsony napján, kellemes kikapcsolódást nyújthat a debreceni adventi vásár; emellett a város jobbnál jobb programokkal próbálja szórakoztatóbbá varázsolni a vásárlást. Részesei lehetünk élő koncerteknek, színpadi produkcióknak és a betlehemesek bemutatójának is. Az egyik legkedveltebb műsorszám az óriáskerék, ami az idén is 45 méter magas.

A vásárban szinte mindent meg lehet találni: háztartási cikkeket, ruhákat, kiegészítőket, és persze elmaradhatatlan az ételek standja. Különféle ételeket, italokat vásárolhatunk, kóstolhatunk. A nosztalgiavillamost mikulásjelmezbe öltöztetik, és minden olyan gyermek ajándékot kap a Mikulástól, aki tesz egy kört Debrecen régi villamosán. Advent időszakában Debrecen a fény városa: még a villamosok is kivilágítva közlekednek. Az egész Kossuth tér és környéke a belváros színes világításban pompázik.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, látogasson el a debreceni adventi vásárba, mivel nagyon jó programokkal tarkított, izgalmas élményt adó, szívet melengető szép rendezvényünk ez.

Nagy Csaba, Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában