jubileum

2019.10.29. 13:07

Két évtizede virulnak a kabai Őszirózsák

Tánccsoportja két évtizedes fennállását ünnepli az Őszirózsa Hagyományőrző Egyesület, amely ez alkalomból jubileumi műsort adott a Mácsai Sándor Művelődési Ház színháztermében.

Fotó: Szabó Viktor

Az eseményen köszöntőt mondott Szegi Emma polgármester mellett az a Juhász Attiláné, aki húsz esztendeje az iskolai alapítvány elnökeként arra kérte a nyolc fős társulatot, hogy lépjenek fel az oktatási intézmény ünnepségén – innen indult a tánccsoport története.

Fotó: Szabó Viktor

Csak kabaiak a színpadon

Mint azt az egyesület elnökétől, Kiss Lajosnétól megtudtuk, remekül sikerült az összejövetel. Sok baráti klub érkezett hozzájuk nézőként. Színpadra ezúttal azonban csak a kabaiak álltak. Két produkciójuk közöttkorabeli felvételeket vetíttek az együttes életéről, 1999-től egészen napjainkig, továbbá helyi énekesek színesítették a műsort. Az „Életet az Éveknek” Országos Klubszövetség megyei elnöke, Kocsis Imréné, valamint a Megyei Nyugdíjas Képviselet vezetője, Oroszné Gyuláné is megtisztelte a rendezvényt, hiszen a rendező egyesület is tagja ezeknek a szervezeteknek.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában