Debreczeni Zamat Fesztivál

2019.09.22. 12:11

Meglepetéseket tartogatott a Nagyerdő a pálinkák és ízek szerelmeseinek

Gasztronómiai különlegességeket és az ország legízletesebb pálinkáit kóstolhatták meg a Zamatra látogatók.

Fotó: Molnár Péter

A Debreczeni Zamat Fesztivál immár kilencedik alkalommal várta a látogatókat szeptember 20-22. között a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban. Az érdeklődők Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit kóstolhatták meg, s a hagyományos ízek mellett a streed food konyha különlegességei is főszerepet kaptak.

Az íncsiklandozó ételek több érzékszervünket is rabul ejtették, hiszen amellett, hogy az illatuk pompás volt, az ízlelőbimbóinkat is kényeztették, melyet a lágy zene tett még kellemesebbé.

Kovács Zsuzsa és párja harmadik éve látogatnak ki a Zamatra. – Szeretjük a finom ételeket, na és persze a pálinkákat. Általában a barátok is csatlakoznak hozzánk, most a Hobo és Bill koncerten fogunk találkozni – mondta Zsuzsa.

Nagy László feleségével és két kislányával idén látogatott ki először. – Úgy gondoltam, megkönnyítem a párom dolgát, és elhozom a családot egy vacsorára – mondta, majd hozzátette: én valamilyen malachúst fogok enni, a gyerekeknek pedig keresünk csirkét. Szerencsére a feleségem vezet haza, így nekem lesz lehetőségem egy-két pálinkát is megkóstolni. Bár én szilvapárti vagyok, de itt biztos kipróbálok valami különlegesebbet is – mondta Nagy László.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában