drága örökösök

2019.08.06. 19:52

Tűzoltó szerepében a komikus színész

Két megyei kötődésű szereplő is feltűnik a népszerű sorozat következő évadában.

Fotó: RTL Klub

Visszatér az RTL Klub képernyőjére a Drága örökösök című sorozat. A második évad augusztus 12-én, hétfőn este startol, s folytatódik benne a harc a hatalmas vagyonért. A legújabb előzetesben már az is látható, hogy friss „tavaszi és nyári” Ökörapáti várja a nézőket.

Az első évad négy hónapig futott a kereskedelmi csatorna képernyőjén; a sorozat szereplői hamar belopták magukat a nézők szívébe, a közönség töretlen lelkesedéssel követte nyomon a Szappanos család kalandos életét.

A történet szerint egy falusi nagypapa – a Koltai Róbert megformálta Szappanos Kálmán – halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére s két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek a szülőfalujukba, Ökörapátiba. A Drága örökösök új évadából, annyit tudni, hogy az ügyvédnő, azaz Kálmán bácsi özvegyének faluba költözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét.

Ismert földijeink

A sorozatban a debreceni születésű Hajdu Steve is feltűnik mint tűzoltó és katasztrófavédelmi munkatárs a faluban, aki Ökörapáti rendjének őrzője, az ő tudta nélkül nem történhet semmi a településen. Továbbá szintén megyénk szülötte a legifjabb Szappanos fiú, Kristóf ex-feleségét játszó, szentpéterszegi Tornyi Ildikó. Hajdu Steve-vel egyébként hamarosan hazai pályán, a jubiláló virágkarneválon, a sztárfellépők között is találkozhatunk.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában