helyi kultúra

2019.06.07. 20:45

Átadták a Fazekas Príma Díjakat

Tanítványaiknak átadták a „Fazekas Príma Díjakat” – a szülők pedig a pedagógusokat köszöntötték!

Fotó: Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

A Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskolában 2019. május 07-én harmadik alkalommal ünnepélyes keretek között átadták a Fazekas Príma Díjakat.

A kitüntető díjban azok a tanulók részesülhetnek, akik kimagasló tanulmányi eredményt értek el, illetve rangos országos, megyei vagy városi tanulmányi verseny díjazottjai.

Az iskola büszkeségeit közel 70 tanulót alsó és felső tagozatosokat, együtt köszöntötték az iskola pedagógusai, mentortanáraik és a tanulók szülei. Az intézmény által adományozott oklevélen kívül, a Szülői Választmány a tanulókat mozi élménnyel jutalmazta.

Fotó: Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Petőné Horváth Mária intézményvezető elmondta, hogy ezzel a „Jó gyakorlattal” szeretnék továbbra is a tanulásban motiválni, és példaképül állítani kiváló diákjaikat, és a rendezvényen nyílik lehetőség arra, hogy megköszönjék a pedagógusok, és a szülők munkáját. A grandiózus eseményt Kaluha Sándor intézményvezető-helyettes szervezte a szülőkkel együttműködve.

A meghitt délután második felében a Szülői Választmány elnöke Papp Imre Zsoltné, és képviselői pedagógus nap alkalmából az iskola nevelőinek megköszönte egész éves munkájukat, és ajándékkal kedveskedtek nekik.

A rendezvény álló fogadással ért véget, melyet a Pro Prudentia Alapítvány támogatott, és jutott idő együttes beszélgetésre pedagógus, tanítvány, és szülő között.

Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában