újabb klip

2019.05.21. 08:29

Érzékeny téma Kowáéktól – Videó

Két hónap után újabb klippel bővült a zenekar repertoárja.

Fotó: Molnár Péter

Hétfő reggel nyolc órakor tette közé hivatalos Facebook-oldalán a Kowals­ky meg a Vega a legújabb dalát, melynek a Remény címet adták. A Hajdú-Bihar megyéhez több szálon kötődő zenekar legutóbb két hónappal ezelőtt jelentkezett új videóval, melyet a debreceni Főnix Csarnokban forgattak a februári nagy koncertjükön. A Mindenem című klip pár hónap alatt közel egymillió-nyolcszázezer megtekintést ért el a YouTube-on.

A nyáron a Campus Fesztiválon is fellépő együttes aktuális zenéjében is egy érzékeny témához nyúlt: elhunyt szeretteink viszontlátásáról szól a klip. A Facebook-bejegyzéshez nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett lelkes rajongóktól. „Valami fantasztikus, fenomenális, újra és újra meghallgatom, és nem tudok betelni vele. Vegyes érzelmi kavalkád egyvelege a zenei egyediséggel. Megfoghatatlan, de mégis testközeli. Gratulálok! Ismét egy csodát tettetek elénk” – írta egy kommentelő. A srácok a közösségi oldalukon azt írták, a dal először az augusztusi Budapest parkos koncertjükön lesz hallható.

Testközelből

Ebben az évben is összefogott a Rocksuli Debrecen és a Hajdú-bihari Napló, s a tavalyi nagy sikerű főtéri örömzene után még nagyobbat álmodtak. Május 26-án a Nagyerdei Víztoronynál alakul meg az amatőrökből és profikból, kicsikből és nagyokból álló rögtönzött zenekar, mely a Kowalsky meg a Vega két tagjával, Jimmyvel és Sóderrel kiegészülve három Kowalsky-számot játszik el. A közös zenéléshez bárki csatlakozhat, korlátlan számban várunk még gitárosokat, énekeseket; töltsük meg zenészekkel a Víztoronykertet ezen a napon!

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában