Újabb remek hír

2024.04.16. 20:23

Júliusban nyitja meg a kapuit Debrecenben a Hilton

Jól haladnak a munkálatok Debrecenben a Darabos utcán, ahol hamarosan megnyitja kapuit a Hilton.

Haon.hu

Fejlődik Debrecen turizmusa

Forrás: Facebook / Széles Diána

Debrecen turizmusa szempontjából remek hír, hogy a Hilton júliusban nyitja meg első szállodáját a Darabos utcán, a város szívében – számolt be róla Széles Diána alpolgármester Facebook-posztjában.

Mint írta, közös turisztikai együttműködésről egyeztettek kedden a szálloda vezetésével és a VisitDebrecennel. – Minden szállodafejlesztés segít abban, hogy egyre több turista érkezzen Debrecenbe. Ha sok vendég van, azzal a helyi vendéglátóhelyek, attrakciók is erősödnek így fejlődik maga a város is - hangsúlyozta. 

Mint ismert: Debrecenben nyílik meg Magyarország első vidéki Hiltonja. A bokrétaavató ünnepségen 2022 novemberében elhangzott, a kezdetektől az volt a cél, hogy egy, a történelmi belvároshoz illő, korszerű és energiatakarékos hotelt építsenek. Akkor Horváth Péter, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója hangsúlyozta:  Debrecennek meghatározó szerepe van a hazai turizmusban, e fejlesztésnek köszönhetően pedig meghatározó jelentősége lesz majd a nemzetközi üzleti célú turizmusban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában