Közbeszerzés

2024.04.13. 13:46

Infrastrukturális fejlesztések Létavértesen

Új fűtési rendszer kiépítésére és napelemekre is pályáznak.

Haon.hu

A létavértesi járóbeteg szakellátó épületének (Létavértes, Baross utca 7.) infrastruktúrális fejlesztését szeretné elvégezni a LÉT.A.MED Létavértesi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó és Szolgáltató Nonprofit Zrt. olvasható az április 9-ei Közbeszerzési Értesítőben.

Az április 9-ei Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint modernizálják a fűtési rendszert; a fűtést és hűtést biztosító VRF típusú berendezéseket cserélik, a földszint és az emeleti nagyrendszert érintően. 

Napelemes kiserőművet is telepítenek, az azzal termelt villamos energiát a telephelyen belül elfogyasztják, így a közcélú villamosenergia hálózatra nem táplál vissza. E visszatáplálás megakadályozására külön rendszert építenek be, amely a kiserőmű által adott teljesítményt a telephely mindenkori teljesítménye alatt tarja, végső esetben leválasztja a kiserőművet a villamosenergia-hálózatról. 

Az ajánlatokat április 23-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában