Várják az ajánlatokat

2024.04.01. 08:05

Robotok tehetik még hatékonyabbá a hajdúböszörményi városüzemeltetést

Bekecs Sándor

Robotfűnyírók, ledfal és interaktív játszótér beszerzésére írt ki közbeszerzési eljárást a Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. A Közbeszerzési Értesítő március 27-i számában megjelent felhívás három részre osztja a beszerzést.

Az első rész két darab robotfűnyíró beszerzésének kiírását tartalmazza. Az elvárás, hogy az eszközök 10 ezer négyzetméter gyepesített terület folyamatos vágására legyenek alkalmasak, referenciaállomással és házzal együtt. Távvezérelhetőek legyenek, lopáskövetővel felszereltek, illetve teljes kaszavezérlésre és konfigurálásra alkalmasak okostelefonon keresztül. Elvárás továbbá a GPS által támogatott navigáció és időjárási időzítő is.

A második részben egy interaktív játszótérre várja az önkormányzati cég az ajánlatokat. A Future Playground Single interaktív játszótér része kell hogy legyen egy Intel i3-as ipari számítógép, egy 49” méretű kültéri ledes kijelző, valamint érintésérzékelő, 8 milliméter vastag edzett üvegfelület, továbbá gumiborítási játéktér két 8 gombból álló lépésérzékeléses vezérlővel és ipari kamerával.

A harmadik részben pedig egy 320 milliméterszer 160 milliméteres ledfal beszerzésére adhatják ajánlataikat a vállalkozók.

A határidő április 2.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában