Közbeszerzés

2024.04.14. 07:55

Megszépülhet a főtér Esztárban

Az április 4-ei Közbeszerzési Értesítőben megjelentek alapján megvalósul térkőburkolat kialakítása, szökőkút és térvilágítás telepítése, valamint kertépítészeti munkák. A kivitelezéssel érintett teljes terület nagysága 1190 négyzetméter.

Haon.hu

A munkát 3 hónap alatt kell elvégezni, az ajánlatokat április 18-ig várják.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

A tervek szerint elültetnek 14 fát, 299 cserjét, 338 talajtakaró növényt, emellett 7 köbméternyi mulcsot is elhelyeznek és 213 négyzetméteren füvesítenek. Fém vázszerkezetes, keményfa deszkázatú, inox kötőelemes háttámlás padból 14 darabot telepítenek, hasonló asztalból pedig kettőt. Elhelyeznek 5 tető nélküli hulladékgyűjtőt, egy nagy kapacitású köztéri hamutartót, és 4 darab egyéb köztéri hamutartót. Négy darab 3 állásos, valamint egy 34 férőhelyes fedett kerékpártárolót is telepítenek. Automata öntözőhálózatot alakítanak ki.

A gyalogos forgalommal terhelt helyen kiselemes térkő burkolatot raknak le szürke színben 348 négyzetméteren, illetve homoksárga színben 20 négyzetméteren. A tehergépjármű forgalommal terhelt rész is térkő burkolatot kap 85 négyzetméteren. Egy ivókút mellett szökőkút is épül 8 fúvókával, burkolati szintbe süllyesztve, 6x1 méter nagyságú és fél méter mély medencével, a szükséges vízgépészeti aknával, szűrőberendezéssel, vízszintérzékelővel.

A fiatalokra is gondolnak

Mindezek mellett egy okospad, információs oszlop elhelyezése, szabadtéri sakkjáték kialakítása, szobor telepítése, valamint a kandeláberek, sétány világítótestek létesítése is a kivitelező feladata. 

A munkát 3 hónap alatt kell elvégezni, az ajánlatokat április 18-ig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában