Egész nap

2024.04.17. 11:00

Érkezik az éjjel-nappali posta Debrecenbe is

Készpénzfelvételre, csomagküldésre és csekkbefizetésre is lesz lehetőség.

Haon.hu

Több szolgáltatást is kínálnak majd

Forrás: illusztráció / MW-archív

Az országban elsőként Nyíregyházán nyitotta meg a Magyar Posta Zrt. az éjjel-nappali ügyfélterét. Erről a társaság kedden tájékoztatta az MTI-t. Mint írják, az éjszaka is elérhető térben az ügyfelek csomagot adhatnak fel és vehetnek át, egy speciális ügyintézési automatán keresztül hivatalos okmány- és járműügyeket intézhetnek, illetve készpénzt is felvehetnek az ATM-ből.

Emellett elérhetővé válik a postafiók bérlés és a letéti küldemények kézbesítése, csekkbefizetés az iCsekk applikáció QR-kódjainak segítségével, valamint csomagoláshoz használatos eszközöket és postakész borítékokat is vásárolhatunk egy automatából.

A Magyar Posta országosan további tizenkét városban tervezi bevezetni a postai szolgáltatások éjjel-nappali elérésének lehetőségét, így öt budapesti ügyféltér mellett, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben, Zalaegerszegen, Debrecenben, Kecskeméten és Miskolcon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában