Beruházás

2024.04.14. 16:08

Számos debreceni utcában fejleszt a távhőszolgáltató

Hamarosan megkezdődik a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. beruházása. A munkálatok a távhővezetékeket és hőközpontot is érintenek.

Haon.hu

Több szakaszon új megújulnak a vezetékek

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Egyetlen jelentkezőként a DH-Szerviz Kft. nyerte el a lehetőséget a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. fejlesztéseként elvégzendő távhővezeték és hőközpont beruházási munkákra. 

Az április 11-ei Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint összesen nettó 394 millió 851 ezer forintért távhővezeték építését, felújítását, karbantartását, valamint hőközponti épületgépészeti és villamos építési, felújítási munkákat végeznek majd, továbbá hőközpont szakipari karbantartási tevékenységet. 

Korszerűsítésre és új blokk építésére is sor kerül

Távvezetéket vagy annak szakaszait újítják fel a Blaháné utcán, a tócóvölgyi főágon (III. ütem, Egressy ágvezeték). 

A Kálvin tér 14. szám alatti társasház új épületrésszel történő bővítéséhez új hőközponti blokkegységet építenek. 

Távvezetéki szakaszokat korszerűsítenek a Hunyadi utcán (II. ütem). A „Hőközpont felújítás” projekt II. ütemének részeként tíz helyen dolgoznak majd (Bethlen u. 48., Dienes u. 27., Jászai M. tér 9., 6., 2-4., 1-3-5.; az állatkert gazdasági és műhelyépületében; Kossuth u. 41., és Piac u. 8.).
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában